Info-tv ja viestintäsovellus yhdessä - miksi se on parempi ratkaisu kuin perinteinen info-tv?

Oletko hankkimassa info-tv-järjestelmää? Lue ensin tämä artikkeli. Mitä teet tuliterillä laitteilla, jos järjestelmän käyttö on hankalaa, eikä se tue yrityksen viestintää? Kerromme, miten sujuvoitat sisäistä viestintää, saat ihmiset kiinnostumaan yhteisistä asioista ja teet työyhteisöstä tiiviimmän porukan.

Info-tv-järjestelmän hankinta on ajankohtainen, mutta palveluntarjoajia on hankala vertailla? Ymmärrämme hyvin. Suosittelemme punnitsemaan tarkkaan, keneltä ostat – ja mitä.

Nopeatahtinen viestintä somessa ja pilvipalveluissa on totuttanut etenkin nuoremmat osaajat ripeään tiedonkulkuun. Myös yrityksen sisäisen tiedon odotetaan kulkevan joustavasti; ei huomenna aulan näytöllä vaan heti mobiilissa.

Millaisen järjestelmän siis tarvitset, jotta se palvelee aidosti työyhteisöä ja sujuvoittaa sisäistä viestintää?

Otetaanpa ensin askel taaksepäin.

Ostat vain laitteita

Jos päätät hankkia ainoastaan info-tv-laitteet, mietittäväksesi jää, miten haluat niiden toimivan. Modernista laitteistosta ei ole yrityksellesi hyötyä, jos julkaiseminen on hankalaa, eivätkä yrityksesi eri järjestelmät keskustele keskenään. Kuka koordinoi sisäisen viestinnän uudistusta, ja millä kokemuksella? Millaisen ohjelmiston tarvitset? Oletko varma, että ihmiset saavat olennaisen tiedon ajoissa, kiinnostavassa ja ymmärrettävässä muodossa?

Tieto kulkee kankeasti

Perinteinen info-tv ei ole erityisen joustava työkalu. Vaikka julkaisujärjestelmä olisikin selainpohjainen ja sitä voisi periaatteessa käyttää missä tahansa, julkaiseminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Käyttö saattaa jäädä vähäiseksi.

Jos hankit perinteisen info-tv-järjestelmän, tiedätkö mitä saat?

Sisäinen viestintä ei toimi, jos viestintäkanavaa ei tee edes mieli avata. Kun viesti täytyy saada nopeasti julki, järjestelmän käytön pitäisi olla mutkatonta.

Oletko valmiina? Varaa ilmainen demo tänään.

Lähes 90 % demon läpikäyneistä organisaatioista valitsee cNow-sovelluksen. Lupaamme sen käytön oppimisen vain 10 minuutin koulutuksella.

Info-tv:n julkaisut vanhenevat nopeasti

Tämän päivän uutinen on huomisen sytyke. Jos tiistaina julkaistu esitys pyörii näytöillä vielä perjantaina, se on jo käynyt tarpeettomaksi. Kaikki aiheen kanssa kosketuksissa olevat ovat varmasti jo nähneet viestin.

Jotta info-tv ei menetä uskottavuuttaan ajankohtaisena viestintävälineenä, näytöt eivät saa jäädä uinumaan. Sisältöä pitää päivittää jatkuvasti ja suunnitelmallisesti. Ilman käyttäjäystävällistä viestintäsovellusta ja viestien automatisointia päivittäminen on kuitenkin työläs tehtävä.

On olemassa fiksumpi vaihtoehto.

Miksi info-tv:n ja viestintäsovelluksen yhdistelmä toimii paremmin?

Siksi, koska

  • voit jakaa viestejä info-tv:hen, työasemille ja mobiililaitteille
  • ihmiset näkevät viestit, olivatpa he missä tahansa
  • voit julkaista tärkeää tietoa ajasta ja paikasta riippumatta
  • viestintäsovellus on integroitavissa muihin järjestelmiin
  • viestit ovat automatisoitavissa
  • yrityksen sisäinen viestintä sujuvoituu

Viestit näkyvät kaikilla laitteilla

cNow-viestintäsovelluksessa tieto on aina nopeasti ihmisten saatavilla laitteesta riippumatta. Viestit näkyvät heti info-tv:ssä, työasemilla ja mobiililaitteissa. Sekä mobiili- että työasemasovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi työkaluksi. Vastaanottaja voi valita, haluaako saapuneista viesteistä ilmoituksen, ja uusin viesti näkyy aina ensimmäisenä. Sovellusten käytön oppii kuka tahansa hetkessä.

Saat tiedon julki heti haluamiisi laitteisiin, paikasta riippumatta.

Tavoita ihmiset missä ja milloin tahansa

Sisäinen viestintä sujuvoituu. Vaikka olisit työmatkalla tai mökillä etätöissä, viestintäsovelluksen kautta saat tiedon julki info-tv:ssä juuri silloin, kun viesti pitää saada perille. Ajasta ja kohdenna viesti, tai julkaise se heti reaaliajassa..

Automatisoi ja kohdenna julkaisut

Uppoudu keskittymistä vaativaan työhön ja anna rutiinien hoitaa itse itsensä. Voit automatisoida ja kohdentaa esimerkiksi tiedotteita, muistutuksia, tapahtumakutsuja tai vaikka työntekijöiden onnitteluja haluamaasi ajankohtaan, toimipisteisiin ja laitteisiin. Julkaisut näkyvät määrittelemäsi ajan, kunnes ne vaihtuvat halutessasi uusiin.

Integroi info-tv muihin järjestelmiin

Toivotko, että työyhteisössä käytettäisiin vain yhtä sisäisen viestinnän työkalua? Se on täysin mahdollista.

Vähennä hälyä ja kerää kaikki tärkeä tieto samaan paikkaan.

cNow on integroitavissa yleisimpiin alustoihin, ohjelmistoihin ja sovelluksiin. Kun keskität kaiken tärkeän tiedon yhteen paikkaan, tekijöiden ei tarvitse jatkuvasti siirtyä sovelluksesta toisen, ja ilmoituksetkin tulevat vain yhdestä järjestelmästä. Viestintä sujuvoituu, häly vähenee ja työteho paranee.

Vahvista yrityksen kulttuuria

Info-tv:ssä julkaistun sisällön ei tarvitse olla puisevaa, ylhäältä alas annettua tietoa. Sisäinen viestintä on parhaimmillaan välitöntä keskustelua koko työyhteisöä koskevista asioista. Julkaise helposti viestintäsovelluksella, ja rohkaise samalla ihmisiä kertomaan mielipiteensä.

Tehokkaasti toimivan sisäisen viestinnän myötä henkilöstön on helpompi osallistua myöhemmin keskusteluun siitä, mikä toimii ja mitä voisi parantaa. Kun asioihin voi vaikuttaa ja tieto kulkee avoimesti, se sitouttaa työntekijöitä, ja yrityksen kulttuuri vahvistuu

Haluaisitko vahvistaa henkilöstösi työhyvinvointia toimivalla sisäisellä viestinnällä?

Varaa lyhyt demo, se on maksuton! Lupaamme, että opit cNow-viestintäsovelluksen käytön 10 minuutissa.

Jaa tämä artikkeli