16 vuotta työtä paremman työyhteisöviestinnän puolesta

Meidät tunnetaan alan pioneereina Suomessa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet yrityksiä kehittämään työyhteisöviestintäänsä tehokkaammaksi ja helpommaksi. Autamme sinua luomaan entistä paremman työyhteisön.

Tehokkaampi työyhteisö digitaalisesti

Tower Media on Suomen johtava työyhteisöviestinnän digitaalisten ratkaisujen asiantuntija, joka auttaa yrityksiä parantamaan sisäistä viestintää modernien digitaalisten työkalujen avulla. Palveluidemme avulla voit luoda entistä paremman ja tehokkaamman työyhteisön. Työntekijät ovat motivoituneempia, sitoutuneempia ja tyytyväisempiä työskentelemään yrityksessä, kun viestintä on selkeämpää ja saavutettavampaa.


Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä saavuttamaan toimiva työyhteisöviestintä. Sinun on helpompi tiedottaa työntekijöille ja varmistaa, että kaikki tieto kulkee sujuvasti. Pitkä kokemus ja asiantuntemus auttaa teitä saavuttamaan tavoitteesi.

Vuoden kokemus
16
Järjestelmätoimitusta
133
Sisällöntuottajaa
887
Eri maassa
20

Tutkittu tieto tukee sisäisen viestinnän merkitystä organisaatioiden menestyksen tukipilarina ja sitoutuneiden tiimien rakentajana.

Kehitimme asiakkaiden tarpeiden pohjalta oman ohjelmiston, jolla sisäinen viestintä tuodaan infonäyttöihin, mobiililaitteille sekä työpisteille helposti ja tuloksellisesti.

Sovelluksemme helpottaa kommunikointia ja auttaa jokaista saamaan työpäivästä enemmän irti. Tuloksena parempaa, tehokkaampaa ja tuloksellisempaa – helpompaa arkea.

Kehitys jatkuu

cNow on yrityksemme oma sovellus, joka on käytössä menestyvissä organisaatioissa ympäri maailmaa. Olemme saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme, ja asiakassuhteemme ovat pitkiä ja vankkoja. Keskitymme edelleen sisäisen viestinnän tehostamiseen ja sen tuomiin etuihin. Tavoitteenamme on tarjota toimiva järjestelmä, joka auttaa organisaatioita parantamaan viestintää ja saavuttamaan parempia tuloksia. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan yhteensopivuutta eri kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa, jotta voimme tarjota kaikki tarvittavat julkaisukanavat yhdessä helppokäyttöisessä alustassa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin näytämme mitä kaikkea sinä voit saavuttaa – totea itse paras tapa tulokselliseen sisäiseen viestintään.

Asiakkaina eri alojen menestyneimpiä toimijoita