Näin parannat työyhteisön hyvinvointia keskitetyllä viestintäsovelluksella

Teknologian on tarkoitus auttaa meitä työn suorittamisessa, eikä kehitykselle näy loppua. Lainsäädännöllä, organisaatioilla ja ihmisten sopeutumiskyvyllä on hankaluuksia pysyä vauhdissa mukana.

Digitalisaatio on noussut keskeiseksi tekijäksi työhyvinvoinnin ja työn aiheuttaman stressin ja kuormituksen aiheuttajana. Yksi suurimmista ongelmista on jatkuva uusien sovellusten ja niiden päivitysten virta.

Ohjelmistojen ja kanavien välillä liikkuminen vie valtaosalta työntekijöitä hermojen lisäksi vähintään tunnin tehokasta työaikaa jokainen päivä.

Hyvinvointi tuo myös selvää säästöä

Järjestelmien keskittämistä voi helposti perustella hankintakustannuksilla ja lisenssimaksujen pienentämisellä, eri sovellusten määrällä on kuitenkin suora yhteys työntekijöiden motivaatioon sekä yleiseen työhyvinvointiin.

Yli 50%

työntekijöistä ei koe saavansa selkeitä ohjeita ja päivityksiä

Lähes 70 %

johdosta ei koe mielekkäänä pitää yhteyttä alaisten kanssa

Melkein 90 %

epäonnistumisista lasketaan organisaatioissa huonon kommunikaation aiheuttamiksi

Usein syynä on hajaantunut ja epäselvä viestintä eri kanavissa.

Tuottavan työajan kasvattaminen on kannattavaa ja helppoa keskitetyllä viestintäsovelluksella. Lisäksi se säästää rahaa kun useita päällekkäisiä sovelluksia ei tarvita. Useiden sovellusten välillä liikkumiseen voi kulua yli 30 työpäivää vuodessa, turhilla sovelluksilla on myös negatiivinen vaikutus työmotivaatioon

"Selkeällä ja toimivalla työyhteisöviestinnällä on suora yhteys työntekijöiden sitoutumiseen. Sisäisen viestinnän tehtävä on parantaa luovuutta ja rakentaa työyhteisön sisäisiä suhteita, joka näkyy onnistumisena omassa työssä."

Keskeisessä roolissa onnistuneeseen työyhteisöviestintään on siihen käytettävä sovellus, tai paremminkin sen yksinkertaisuus ja helppous.

Oletko valmiina? Varaa ilmainen demo tänään.

Lähes 90 % demon läpikäyneistä organisaatioista valitsee cNow-sovelluksen. Lupaamme sen käytön oppimisen vain 10 minuutin koulutuksella.

Kehitä työyhteisön hyvinvointia yksinkertaisella, keskitetyllä viestintäsovelluksella:

1 – Kommunikoi tavoitteista ja tuloksista reaaliaikaisesti

Pidä avainluvut ja strategia sekä ajankohtaiset kampanjat ja toimet helposti nähtävillä yhdessä paikassa. Valtaosa työntekijöistä kokee jäävänsä tärkeän tiedon ulkopuolelle ja kolmannes on sitä mieltä, että avoimuuden ja selkeän tiedonvälityksen puute on merkittävin työmoraalin laskija.

2 – Vähennä digitaalista stressiä ja kohdenna ja suodata viestit oikein

Sähköpostiketjujen, projektihallintaohjelmistojen ja pikaviestisovelluksi en seurauksena jää helposti epäselväksi mikä viesti koskee ketäkin tiimin jäsenistä. Kommunikointi muuttuu joko häiritseväksi tai stressaavaksi, riippuen keskeyttääkö työn muille suunnattu viesti vai pelkääkö itselle olennaisten viestien menevän ohitse. Sisäisen viestinnän sovelluksella varmistat, että sinulle tärkeät viestit eivät jää huomaamatta.

3 – Kokoa tieto yhteen ja tarjoile se helposti ymmärrettävässä muodossa

Keskitetty viestintäsovellus pystyy keräämään eri sovellusten tuottaman tiedon ja ne voidaan esittää yhdessä paikassa, yhdellä kertaa. Intranet uutisten ja erilaisten visuaalisten raporttien sekä graafien esittäminen tapahtuu automaattisesti helposti ymmärrettävässä muodossa. Uutiset, tiedotteet sekä työ- ja turvaohjeet on helppo kohdentaa henkilöstöryhmille ja esittää ne silloin kun ne ovat ajankohtaisia. Keskitetty viestintäsovellus pystyy keräämään eri sovellusten tuottaman tiedon ja ne voidaan esittää yhdessä paikassa, yhdellä kertaa.

Tiesitkö, että yli 60 %:lla yrityksistä ei ole strategiaa sisäiseen viestintään vaikka toimiva sisäinen kommunikaatio parantaa työntekijöiden sitoutumista jopa 50 %. Työntekijöistä 85 % sanoo olevansa motivoituneimmillaan saadessaan johdolta jatkuvia päivityksiä.

Haluatko oppia lisää sisäisen viestinnän sovelluksesta ja löytää tavat parantaa työyhteisön hyvinvointia toimivalla työyhteisöviestinnällä?

Ota rohkeasti yhteyttä, tarjoamme maksuttoman esittelyn omasta cNow-sovelluksestamme, jonka käytön oppii jo 10 minuutissa.

Jaa tämä artikkeli