Työhyvinvointi paranee kun viestintäsovellukset vähenevät

Työhyvinvointi voi tarkoittaa eri asioita – mutta ainakin sitä, että työhön saa uppoutua rauhassa, ilman eri sovellusten jatkuvaa hälyä. Näin rauhoitat henkilöstön työpäivät ja teet tulosta.

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa sinulle?

Kuvittele itsesi työpisteellesi. On tiistaiaamu ja olet juuri aloittamassa työpäivääsi. Fiilis on hyvä, ja tartut mielenkiintoiseen projektiin.

Miten kauan sinulla kuluu aikaa siihen, että olet asettautunut paikallesi, kaikki tarvitsemasi sovellukset ovat auki ja pääset työssä keskittyneeseen tilaan?

Mieti vielä vähän päivää eteenpäin. Mikä häiritsee keskittymistäsi, hankaloittaa työtäsi ja tekee työpäivästä hiukan tukkoisemman?

Arvaamme jo vastauksen.

Eri ohjelmistojen ja sisäisen viestinnän kanavien välillä liikkuminen voi viedä työntekijältä joka päivä tunnin tehokasta työaikaa. Ja enemmänkin. Työn sujuvuus ja työhyvinvointi kärsivät.

Miten sisäisen viestinnän sovellus vahvistaa työhyvinvointia?

Jos projekti ei suju kuten piti, usein syyksi koetaan hajaantunut ja epäselvä viestintä eri kanavissa. Johdon keskuudessa tunnetaan samaa turhautumista.

Yli 50%

työntekijöistä ei koe saavansa selkeitä ohjeita ja tiedotteita

Lähes 70 %

johdosta ei koe yhteydenpitoa henkilöstön kanssa mielekkäänä

Melkein 90 %

epäonnistumisista nähdään huonon viestinnän aiheuttamiksi

Paranna työyhteisöviestintää yksinkertaisella keinolla. cNow-viestintäsovelluksella keskität kaikkien sisäisten järjestelmien tiedotteet ja ilmoitukset yhteen kanavaan. Tiedottaminen helpottuu ja selkiytyy.

"Vahvistat työhyvinvointia, työntekijöiden sitoutumista ja yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä vapautat aikaa tuottavalle työlle. Säästät myös rahaa, kun päällekkäisiä sovelluksia ei enää tarvita."

Oletko valmiina? Varaa ilmainen demo tänään.

Lähes 90 % demon läpikäyneistä organisaatioista valitsee cNow-sovelluksen. Lupaamme sen käytön oppimisen vain 10 minuutin koulutuksella.

Mitä hyötyä yritykselleni on viestintäsovelluksesta?

Helppokäyttöinen cNow-viestintäsovellus parantaa henkilöstön työhyvinvointia useasta näkökulmasta.

1. Viestitä heti tavoitteista ja tuloksista

Moni työntekijä kokee jäävänsä tärkeän tiedon ulkopuolelle. Kolmannes on sitä mieltä, että avoimuuden ja selkeän tiedonvälityksen puute laskee merkittävästi työmoraalia. Kun keskität kaikki tiedotteet yhteen sovellukseen, avainluvut, ajankohtaiset kampanjat ja strategia ovat reaaliajassa kaikkien nähtävillä samassa paikassa.

2. Keskitä tieto helppokäyttöiseen muotoon

Toimiva sisäinen viestintä parantaa työntekijöiden sitoutumista jopa 50 %. Työntekijöistä 85 % sanoo olevansa motivoituneimmillaan saadessaan johdolta säännöllisesti tiedotteita siitä, mitä yritykselle kuuluu ja mihin olemme menossa. Siitä huolimatta yli 60 prosentilla yrityksistä ei ole sisäisen viestinnän strategiaa.

cNow-viestintäsovellus kerää tiedot eri järjestelmistä yhteen sovellukseen, jossa viestejä voi tarkastella yhdellä vilkaisulla. Esitä intra-uutiset, visuaaliset raportit ja graafit automaattisesti, helposti ymmärrettävässä muodossa. Uutiset, tiedotteet ja turvaohjeet on helppo kohdentaa oikeille henkilöstöryhmille ja esittää ne silloin kun asiat ovat ajankohtaisia.

3. Vähennä digitaalista kuormitusta

Sähköpostiketjujen, projektinhallintaohjelmistojen ja pikaviestimien viestiryöppy voi jättää vastaanottajat epätietoisiksi siitä, mikä asia koskee ketäkin. Viestintä muuttuu häiritseväksi ja stressaavaksi. Sisäisen viestinnän sovelluksella kohdennat ja suodatat viestit oikein ja varmistat, etteivät tärkeät viestit jää huomaamatta.

Haluaisitko vahvistaa henkilöstösi työhyvinvointia toimivalla sisäisellä viestinnällä?

Varaa lyhyt demo, se on maksuton! Lupaamme, että opit cNow-viestintäsovelluksen käytön 10 minuutissa.

Jaa tämä artikkeli